Web-Site access problem

Web hosting, SEO, etc... related
Post Reply
Nimalkad
Sergeant
Sergeant
Posts: 24
Joined: Thu Dec 31, 2009 10:57 am
Location: Rajagiriya, Sri Lanka

Web-Site access problem

Post by Nimalkad » Wed Apr 18, 2012 10:22 am

Since of late I'm unable to access gmail in my browser which is google chrome. This issue arose around 2 weeks ago and everything was fine before. There is an error thrown at the secure log in phase through https., the error code being
" Error 126 (net::ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT): Unknown error". However, I can log in to my hotmail account which is also https for logging in.

I think this is not a computer related issue because the problem affects both computers in my home network ( Windows 7), one a laptop and the other a desktop with virus protection (avast!)

I contacted my ISP, Sri Lanka Telecom, but unfortunately they are not keen in helping and only say ADSL signal is very good in my area. They recorded my complaint but failed to fix the issue.

I googled and found quite a number of similar reported problems but none of the suggested solutions did help me.

I appreciate any help or suggestions.

Thanks in advance
User avatar
SevenZero
Major
Major
Posts: 263
Joined: Sun Nov 01, 2009 8:37 pm

Re: Web-Site access problem

Post by SevenZero » Wed Apr 18, 2012 4:08 pm

What happens if you try Firefox for now?
I didn't face any problem with it so far.
Nimalkad
Sergeant
Sergeant
Posts: 24
Joined: Thu Dec 31, 2009 10:57 am
Location: Rajagiriya, Sri Lanka

Re: Web-Site access problem

Post by Nimalkad » Wed Apr 18, 2012 6:22 pm

Yes, I 'm successful with firefox. Thanks very much for suggestion. What's more, after accessing with firefox, even Chrome has now budged. Very strange. Earlier I tried IE without success and had given up Mozilla in preference to Chrome. I'm surprised the solution was so near. :clap:

Regards
User avatar
bronislav
Posts: 1
Joined: Tue Sep 11, 2012 10:45 pm

Re: Web-Site access problem

Post by bronislav » Tue Sep 11, 2012 10:55 pm

Couple day ago I have problem with access to my gmail account with Error 126 (net::ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT) in Chrome. Maybe your problem is similar to my?!

Maybe your problem also in router.

The fix to this problem was updating the firmware in the router in my case.
Timothypoirl
Sergeant
Sergeant
Posts: 11
Joined: Fri Jan 25, 2019 11:31 am
Location: Denmark
Contact:

Re: Web-Site access problem

Post by Timothypoirl » Sun Feb 03, 2019 7:47 am

There is still a couple of broken links and even images that need updating

I will post a fully list tomorrow of
Full list of what the new site is and covers
List of problems currently being fixed
Post Reply

Return to “Web Related”